On tää nykymaailma kyllä kiireinen ja kummallinen, kun tuntuu että aikaa ei oikein jää etsiä kumppani livenäkään. Yhä useampi mun sinkkututuista on kääntynyt jo netin puoleen, ja myönnettävä se on itsekkin, että oon alkanut sitä kokeilla. Se on vaan niin paljon helpompaa avata se saitti ja selailla niitä profiileja, kun lähteä tonne ulos etsimään miestä. Ja mistä sitä edes tällänen baari-iän ylittänyt nainen löytäisi sopivaa miestä tuolla ulkona, ellei sitten jonkun harrasteen parissa. Ja koska mun harrasteena on enemmän tälläiset kotona tehtävät leivonnat ja virkkaukset, ei ne oo ihan parhaita miesten löytäjiä.

deittej%C3%A4.jpg

Sen takia liityin noin kuukausi sitten ekalle deittisivustolleni, jonka löysin täältä. Oli niin hassua ottaa pari kuvaa profiiliin, kun en oo todellakaan mikään sellanen neitonen, jonka pitäisi koko ajan ottaa kuvia ja jakaa niitä Facessa ja muualla. Nyt kuitenkin sain ihan hyvät pari otosta, ja laitoin myös profiiliin pari kuvaa, joita on otettu joskus lähiaikoina erilaisissa kaveritapahtumissa.

Sitten piti vielä kertoa jotakin itsestään, ja sekin tuntui niin tuhottoman vaikealta. Tavallaan sitä on tottunut olemaan ehkä liiankin rehellinen, mutta ei sitä nyt voi tuolla olla ihan superrehellinen olla. Kaikki kertoo kuitenkin parempia puoliaan, ettei sitä nyt voi ihan silleen vaan läjäyttää sitä totuutta suoraan päin toisen naaamaan, kun ei edes tunne sitä.

No nyt on onneksi profiili "valmis, ja ei tarvii sitä niin koko ajan miettiä. Vielä pitäisi hieman aktiivisemmin vaan mennä tonne sivustolle, kun noita viestejä tulee aina välillä, ja sit huomaan että oho, se oli tullut jo monta päivää sitten. Ei anna ehkä parasta kuvaa miehille, kun vastausta ei tuu moneen päivään :p

No kokeilua kokeilua, tästä se sitten lähtee. Wish me luck!